Мисия

Мисия

В живота всички имаме  шанс да успеем, въпросът е в това, какво ще изберем - дали да последваме тълпата и да подкрепяме една болна система, или да следваме стъпките, които ще ни помогнат да се развием като хора и да бъдем винаги свободни и щастливи.
Бил съм част от тълпата и живях с всички чувства и болки на хората, които живеят този живот. Знам какво е ден след ден да влагаш усилия и да усещаш празнота и обреченост. Вглеждал съм се в живота си и в хората около мен, питайки се - “Какъв е смисъла на всичко?”, “Защо правя това, което правя всеки ден?”
Започнах да търся отговора на тези въпроси и благодарение на определени книги и филми, успях да си спомня кой съм аз и защо съм тук.
Моята мисия е да създам място и среда, където търсещите ще могат да намерят, където действащите ще могат да действат, където можещите ще творят, а нуждаещите ще намерят общност и подкрепа.

В този сайт ще споделям мой виждания и идеи, както и неща, които съм научил от практиката и живота си. Ще се радвам да ви бъдат полезни!