История

История

Здравейте!
Казвам се Ивелин Людмилов Михайлов

Роден съм през август, 1977г.  в град Горна Оряховица, област Велико Търново, България.
Завършил съм основното си образование в I-во Основно училище Иван Вазов.
Израствайки, разбрах колко е лошо да гледаш близките си да страдат, заради финансови проблеми и вярвах, че някой ден ще направя така, че да намеря решение на проблема с финансите и ще живея живот, различен от техния.

През 1996-година, завърших средното си образование в Техникума по електротехника със специалност промишлена електроника. Избирайки електрониката за мое средно образование, се научих, че трябва по-мъдро да обмислям стъпките си за в бъдеще.
Година след това, през 1997 влязох в българската армия като свързочник-телеграфист, където осъзнах колко ужасно е човек да няма право на избор.


От 1997 до 2003 учих стопанско управление в Икономически университет Варна.
По време на студенстките си години, се опитах да създам няколко бизнеса. Някои от тях бяха много успешни, но без перпектива, други ме разориха.
Тогава се сдобих с книгата “Мисли и забогатявай”, която коренно промени моя живот и ми помогна да повярвам, че въпреки дълговете си, аз мога да постигна успех.

С течение на обстоятелствата, открих своето призвание - да бъда застрахователен консултант, за да помагам на хората да застраховат себе и имуществото си, давайки им компетентност и грижа. Така започна моята кариера.

През началото на 2003г. Започнах работа като животозастрахователен консултант в “Евролайф”, където работих до февруари 2008г.
Във времето, в което работех там, се стремях да бъда най-добрата версия на себе си и най-добрия застрахователен консултант за моите клиенти, а усилията ми не останаха невъзнаградени.
Благодарение на тях, спечелих награда лек автомобил “Пежо 307”, като най-добър консултант за първото шестмесечие на 2006г, а в края на годината спечелих и приза за “Най-добър консултант в целия европейски холдинг “Евролайф” пето ниво”.
През 2007г. станах директор продажби в “Евролайф България”.
В последствие компанията спря да се развива. Виждах, че клиентите можеха да получат още по-добро обслужване и тогава, в началото на 2008г. се появи “Тогедър България”.

Като основен идеолог на Тогедър ООД, компанията и до днес продължава да се развива и поддържа първоначалната си идея - да се грижи както за клиентите, така и за служителите в нея, образовайки всеки един от тях.
С желанието си да обединя мениджмънта, финансите, маркетигна, правото и счетоводството в едно, на 27.11.2007г. основах  “300 ООД”, позната на всички под името Together Academy.

Основната цел на Тогедър Академия е да подпомогне малките и средни бизнеси да придобият експретни знания, с които да бъдат по-успешни предприемачи, развиващи себе си и България, благодарение на семинари, специализирана литература и др.

Основател и идеолог на YouTube канала “Together Bulgaria”, в който споделената от личен опит информация е напълно безплатна и достъпна за всеки, интересуващ се от финанси, постигане на успех, независимост, собствен бизнес и др..
Платформата развива и разраства общността от действащи и борещи се за мечтите си хора. Дава вдъхновние за това, че всеки може да постигне целите си, благодарение на собствени усилия и постоянни действия.

Идеолог на Фондация Въздигане, която е обединение на действащи хора, работещи в посока - подобрение на нашата страна, подобрение на околната среда, изграждане на навици като: борбеност, родолюбие, сплотеност и любознателност в младите българи.
Към днешна дата това е най-голяма организация в България, която обединява усилията на много еднакво мислещи хора, които вършат добри дела само на база собствените си усилия и енергия без външно финансиране и без заплащане на работещите в организацията. 

Идеолог и главен изпълнителен директор на Исторически парк АД от 23.10.2013г.
Проект, който помага на България да стане водеща страна в културния туризъм.
Проект, насочен както към вътрешния така и към външния пазар, помагащ на хората в България да повишат своето себеуважение, да научат повече за себе си, своите предци и мисия.
Паркът е насочен към чуждите туристи, които благодарение на него ще научават за приноса на България в Световната култура и развитие, като по този начин освен удовлетворение от посещението в парка, ще изпитат респект и уважение към България като държава, българите като народ и всеки българин като представител на тази велика култура.