Дейност

       Желанието ми от малък е да създам място, където търсещите, борещите се и мислещите да могат да се развиват. Поради тази причина през целия ми живот съм се занимавал с дейности, които да направят околната среда по-добра за живот. В момента работя по няколко проекта, които според мен са жизнено нужни на нашето общество и биха направили хората по щастливи, а на търсещите ще се покаже това, което търсят. Ще ги изброя по реда на тяхното създаване:

       “Тогедър България” е компания, която има за цел да направи хората свободни чрез постигане на финансова свобода. Забелязал съм, че едни от най-големите беди идват именно от работата с парите, желанието за тяхното притежание и силата, която ти дават да преодолееш личните си недостатъци в очите на други, като по този начин получаваш нещо, което не си заслужил. Никой в днешно време не учи хората как да управляват парите си, как да се научат да ги получават заслужено и още повече предизвикано.

       “Тогедър Академия” е организация, която провежда обучения, намира и издава книги в посока научаване за работа с пари, подобрение на нашата личност и всичко свързано с предприемачеството. На пазара няма книги, които да се подбират от професионалисти и в последствие да се работи системно с хората за тяхното научаване и прилагане. Това е едната от посоките на тава предприятие, а другата е да се организират обучения и след това да се работи с хората, които имат желание да продължат работа в посока научаване и пълно разбиране на парите в нашият живот.

       “Трежър” е дружество, което се занимава с възстановяването и развитието на българската култура в областта на изкуствата. Културата прави човек повече човек и е ключът към научаването на всеки един от нас да бъде създател, като по този начин страхът и алчността в нас изчезват и се заменят от желанието за създаване и допринасяне.

       “Исторически парк” е проект, който е насочен към човека и загубения смисъл в живота. Погледа в миналото ни помага да си отговорим на въпросите - Кой съм аз? Защо съм тук? В днешно време хората много са объркали посоката и е видно, че в цял свят има много по-заможни хора, но които са и много по-нещастни. Откъсването от ежедневието и потапянето в миналото е начин да преосмислим нещата за себе си. Също така, той ще даде шанс на България и българите за едно ново начало.

       Фондация “Въздигане” е инструмент, чрез, който всеки включил се българин става собственик на България. Това е нашата родина и ние избираме да се грижим за нея и да я направим по-добра. Да се грижа за моето не е задължение на никой друг освен на мен. “Въздигане” обединява всички, които мислят по този начин и заедно се грижим да го предадем на младите, като им показваме на дела, какво трябва да се прави, а не да им даваме съвети.

       Последната ми дейност е свързана със създаване на нов вид населено място, където хората се обединяват по вярвания и интереси, а не по местоположение. Скоро ще видим ефекта от неговото функциониране.